Krogar - En hel del rörande KrogarHitta en bra krog i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 21 krogar & pubar fördelade på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Blekinge län är på:

Karlskrona

Karlshamn

Olofström

SölvesborgBra krogar i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 38 krogar & pubar fördelade på 17 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta uteställena och krogar är:

Falun

Borlänge

Mora

Rättvik

Hitta en bra krog i Gotlands län

I Gotland finns det sammanlagt 25 krogar och restauranger på 7 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Gotlands län är på:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Hitta en bra krog i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 45 krogar & pubar fördelade på 15 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Gävle

Bollnäs

Sandviken

Hudiksvall

Hitta en bra krog i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 40 krogar och restauranger på 16 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Hitta en bra krog i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 41 krogar & pubar fördelade på 16 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Hitta en bra krog i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 41 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta uteställena och krogar är:

Jönköping

Gränna

Värnamo

Gnosjö

Hitta en bra krog i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 39 krogar & pubar fördelade på 13 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta uteställena och krogar är:

Kalmar

Borgholm

Byxelkrok

Oskarshamn

Bra krogar i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 14 krogar & pubar fördelade på 6 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Markaryd

Hitta en bra krog i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 37 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Norrbottens län är på:

Luleå

Gällivare

Piteå

Kalix

Hitta en bra krog i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 190 krogar & pubar fördelade på 37 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Skåne län är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Hitta en bra krog i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 461 krogar och restauranger på 56 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Stockholms län är på:

Stockholm

Södertälje

Järfälla

Sundbyberg

Hitta en bra krog i Södermanlands län

I Södermanland finns det sammanlagt 31 krogar och restauranger på 10 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Oxelösund

Bra krogar i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 9 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Hitta en bra krog i Värmlands län

I Värmland finns det sammanlagt 36 krogar och restauranger på 12 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sysslebäck

Hitta en bra krog i Västerbottens län

I Västerbotten finns det sammanlagt 42 krogar och restauranger på 15 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta uteställena och krogar är:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Dorotea

Hitta en bra krog i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 35 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Näsåker

Bra krogar i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 9 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västmanlands län är på:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Bra krogar i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 305 krogar och restauranger på 76 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Bra krogar i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

Hitta en bra krog i Östergötlands län

I Östergötland finns det sammanlagt 51 krogar och restauranger på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Östergötlands län är på:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång