Krogar - En hel del rörande KrogarBra krogar i Blekinge

I Blekinge finns det sammanlagt 21 krogar och restauranger på 10 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta uteställena och krogar är:

Karlskrona

Karlshamn

Olofström

Sölvesborg

Backaryd

Bräkne-Hoby

Hitta en bra krog i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 38 krogar & pubar fördelade på 17 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Dalarnas län är på:

Falun

Borlänge

Mora

Rättvik

Sälen

Leksand

Bra krogar i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 25 krogar och restauranger på 7 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Gotlands län är på:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Fårö

Ljugarn

Bra krogar i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 45 krogar & pubar fördelade på 15 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Gävle

Bollnäs

Sandviken

Hudiksvall

Hofors

Kilafors

Hitta en bra krog i Hallands län

Totalt i Halland finns det 40 krogar & pubar fördelade på 16 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Hallands län är på:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Laholm

Ullared

Bra krogar i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 41 krogar & pubar fördelade på 16 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Storlien

Hoting

Bra krogar i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 41 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta uteställena och krogar är:

Jönköping

Gränna

Värnamo

Gnosjö

Nässjö

Tranås

Bra krogar i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 39 krogar & pubar fördelade på 13 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta uteställena och krogar är:

Kalmar

Borgholm

Byxelkrok

Oskarshamn

Västervik

Löttorp

Hitta en bra krog i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 14 krogar & pubar fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Kronobergs län är på:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Markaryd

Diö

Älmhult

Hitta en bra krog i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 37 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta uteställena och krogar är:

Luleå

Gällivare

Piteå

Kalix

Kiruna

Boden

Bra krogar i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 190 krogar & pubar fördelade på 37 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Skåne län är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ystad

Ängelholm

Bra krogar i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 461 krogar och restauranger på 56 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Stockholms län är på:

Stockholm

Södertälje

Järfälla

Sundbyberg

Bromma

Johanneshov

Bra krogar i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 31 krogar och restauranger på 10 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Oxelösund

Trosa

Gnesta

Hitta en bra krog i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 9 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta uteställena och krogar är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Morgongåva

Skokloster

Bra krogar i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 36 krogar och restauranger på 12 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sysslebäck

Charlottenberg

KilBra krogar i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 42 krogar och restauranger på 15 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta uteställena och krogar är:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Dorotea

Ammarnäs

Holmsund

Hitta en bra krog i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 35 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Näsåker

Solberg

Sollefteå

Hitta en bra krog i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 9 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Norberg

Sala

Hitta en bra krog i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 305 krogar och restauranger på 76 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Mariestad

Mölndal

Hitta en bra krog i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta uteställena och krogar är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

Kilsmo

Laxå

Bra krogar i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det sammanlagt 51 krogar och restauranger på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Östergötlands län är på:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång

Kolmården

Ödeshög