Krogar - En hel del rörande KrogarBra krogar i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 21 krogar & pubar fördelade på 10 olika orter. De platser i Blekinge län som har de flesta uteställena och krogar är:

Karlskrona

Karlshamn

Olofström

Bra krogar i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 38 krogar & pubar fördelade på 17 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Dalarnas län är på:

Falun

Borlänge

Mora

Hitta en bra krog i Gotlands län

I Gotland finns det sammanlagt 25 krogar och restauranger på 7 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Visby

Klintehamn

Hemse

Hitta en bra krog i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 45 krogar & pubar fördelade på 15 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Gävleborgs län är på:

Gävle

Bollnäs

Sandviken

Hitta en bra krog i Hallands län

I Halland finns det sammanlagt 40 krogar och restauranger på 16 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Hitta en bra krog i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 41 krogar & pubar fördelade på 16 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Jämtlands län är på:

Östersund

Åre

Vemdalen

Hitta en bra krog i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 41 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Jönköpings län är på:

Jönköping

Gränna

Värnamo

Bra krogar i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 39 krogar & pubar fördelade på 13 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Kalmar län är på:

Kalmar

Borgholm

Byxelkrok

Hitta en bra krog i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 14 krogar & pubar fördelade på 6 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Hitta en bra krog i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 37 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. De platser i Norrbottens län som har de flesta uteställena och krogar är:

Luleå

Gällivare

Piteå

Bra krogar i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 190 krogar och restauranger på 37 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta uteställena och krogar är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta en bra krog i Stockholms län

I Stockholms län finns det sammanlagt 461 krogar och restauranger på 56 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta uteställena och krogar är:

Stockholm

Södertälje

JärfällaHitta en bra krog i Södermanlands län

I Södermanland finns det sammanlagt 31 krogar och restauranger på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta en bra krog i Uppsala län

I Uppsala län finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 9 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Bra krogar i Värmlands län

I Värmlands län finns det sammanlagt 36 krogar och restauranger på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta en bra krog i Västerbottens län

I Västerbotten finns det sammanlagt 42 krogar och restauranger på 15 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Hitta en bra krog i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 35 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. De platser i Västernorrlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra krogar i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 9 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Västerås

Köping

Fagersta

Bra krogar i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det sammanlagt 305 krogar och restauranger på 76 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Bra krogar i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta uteställena och krogar är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Hitta en bra krog i Östergötlands län

I Östergötland finns det sammanlagt 51 krogar och restauranger på 10 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Linköping

Norrköping

Motala