Krogar - En hel del rörande KrogarBra krogar i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 21 krogar & pubar fördelade på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Blekinge län är på:

Karlskrona

Karlshamn

Olofström

Sölvesborg

Backaryd

Bräkne-Hoby

Hitta en bra krog i Dalarnas län

I Dalarna finns det sammanlagt 38 krogar och restauranger på 17 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Dalarnas län är på:

Falun

Borlänge

Mora

Rättvik

Sälen

Leksand

Bra krogar i Gotland

I Gotland finns det sammanlagt 25 krogar och restauranger på 7 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Gotlands län är på:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Fårö

Ljugarn

Bra krogar i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 45 krogar & pubar fördelade på 15 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Gävle

Bollnäs

Sandviken

Hudiksvall

Hofors

Kilafors

Bra krogar i Hallands län

I Hallands län finns det sammanlagt 40 krogar och restauranger på 16 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Laholm

Ullared

Hitta en bra krog i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 41 krogar och restauranger på 16 olika orter. De platser i Jämtlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Storlien

Hoting

Bra krogar i Jönköping län

I Jönköping län finns det sammanlagt 41 krogar och restauranger på 11 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta uteställena och krogar är:

Jönköping

Gränna

Värnamo

Gnosjö

Nässjö

Tranås

Hitta en bra krog i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 39 krogar och restauranger på 13 olika orter. De platser i Kalmar län som har de flesta uteställena och krogar är:

Kalmar

Borgholm

Byxelkrok

Oskarshamn

Västervik

Löttorp

Hitta en bra krog i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 14 krogar & pubar fördelade på 6 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Kronobergs län är på:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Markaryd

Diö

Älmhult

Bra krogar i Norrbottens län

I Norrbottens län finns det sammanlagt 37 krogar och restauranger på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Norrbottens län är på:

Luleå

Gällivare

Piteå

Kalix

Kiruna

Boden

Bra krogar i Skåne

I Skåne finns det sammanlagt 190 krogar och restauranger på 37 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Skåne län är på:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ystad

ÄngelholmBra krogar i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 461 krogar & pubar fördelade på 56 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Stockholms län är på:

Stockholm

Södertälje

Järfälla

Sundbyberg

Bromma

Johanneshov

Bra krogar i Södermanland

I Södermanland finns det sammanlagt 31 krogar och restauranger på 10 olika orter. De platser i Södermanlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Oxelösund

Trosa

Gnesta

Hitta en bra krog i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 45 krogar & pubar fördelade på 9 olika orter. De platser i Uppsala län som har de flesta uteställena och krogar är:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Morgongåva

Skokloster

Bra krogar i Värmland

Totalt i Värmland finns det 36 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sysslebäck

Charlottenberg

Kil

Bra krogar i Västerbotten

I Västerbotten finns det sammanlagt 42 krogar och restauranger på 15 olika orter. De platser i Västerbottens län som har de flesta uteställena och krogar är:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Dorotea

Ammarnäs

Holmsund

Bra krogar i Västernorrlands län

I Västernorrlands län finns det sammanlagt 35 krogar och restauranger på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Näsåker

Solberg

Sollefteå

Hitta en bra krog i Västmanlands län

I Västmanland finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 9 olika orter. De platser i Västmanlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Norberg

Sala

Hitta en bra krog i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 305 krogar & pubar fördelade på 76 olika orter. De platser i Västra Götalands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Mariestad

Mölndal

Hitta en bra krog i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta uteställena och krogar är:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

Kilsmo

Laxå

Bra krogar i Östergötland

Totalt i Östergötland finns det 51 krogar & pubar fördelade på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Östergötlands län är på:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång

Kolmården

Ödeshög