Krogar - En hel del rörande KrogarBra krogar i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 21 krogar & pubar fördelade på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Blekinge län är på:

Karlskrona

Karlshamn

Olofström

Sölvesborg

Backaryd

Hitta en bra krog i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 38 krogar och restauranger på 17 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta uteställena och krogar är:

Falun

Borlänge

Mora

Rättvik

Sälen

Bra krogar i Gotlands län

I Gotlands län finns det sammanlagt 25 krogar och restauranger på 7 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Visby

Klintehamn

Hemse

Katthammarsvik

Fårö

Hitta en bra krog i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 45 krogar & pubar fördelade på 15 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Gävle

Bollnäs

Sandviken

Hudiksvall

Hofors

Hitta en bra krog i Hallands län

I Halland finns det sammanlagt 40 krogar och restauranger på 16 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Kungsbacka

Laholm

Bra krogar i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 41 krogar och restauranger på 16 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Jämtlands län är på:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bruksvallarna

Storlien

Hitta en bra krog i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 41 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. De platser i Jönköpings län som har de flesta uteställena och krogar är:

Jönköping

Gränna

Värnamo

Gnosjö

Nässjö

Bra krogar i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 39 krogar & pubar fördelade på 13 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Kalmar län är på:

Kalmar

Borgholm

Byxelkrok

Oskarshamn

Västervik

Hitta en bra krog i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 14 krogar & pubar fördelade på 6 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Markaryd

Diö

Hitta en bra krog i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 37 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Norrbottens län är på:

Luleå

Gällivare

Piteå

Kalix

KirunaBra krogar i Skåne län

I Skåne län finns det sammanlagt 190 krogar och restauranger på 37 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta uteställena och krogar är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ystad

Bra krogar i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 461 krogar & pubar fördelade på 56 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta uteställena och krogar är:

Stockholm

Södertälje

Järfälla

Sundbyberg

Bromma

Bra krogar i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det sammanlagt 31 krogar och restauranger på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Oxelösund

Trosa

Hitta en bra krog i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 45 krogar & pubar fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Knivsta

Morgongåva

Bra krogar i Värmland

I Värmland finns det sammanlagt 36 krogar och restauranger på 12 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Sysslebäck

Charlottenberg

Bra krogar i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det sammanlagt 42 krogar och restauranger på 15 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Dorotea

Ammarnäs

Hitta en bra krog i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 35 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Näsåker

Solberg

Bra krogar i Västmanland

I Västmanland finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 9 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västmanlands län är på:

Västerås

Köping

Fagersta

Arboga

Norberg

Bra krogar i Västra Götaland

I Västra Götaland finns det sammanlagt 305 krogar och restauranger på 76 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Uddevalla

Mariestad

Hitta en bra krog i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 30 krogar & pubar fördelade på 11 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Örebro län är på:

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Degerfors

Kilsmo

Bra krogar i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 51 krogar & pubar fördelade på 10 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Linköping

Norrköping

Motala

Finspång

Kolmården