Krogar - En hel del rörande KrogarHitta en bra krog i Blekinge län

I Blekinge finns det sammanlagt 21 krogar och restauranger på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Blekinge län är på:

Karlskrona

Karlshamn

Olofström

Hitta en bra krog i Dalarnas län

I Dalarnas län finns det sammanlagt 38 krogar och restauranger på 17 olika orter. De platser i Dalarnas län som har de flesta uteställena och krogar är:

Falun

Borlänge

Mora

Bra krogar i Gotlands län

Totalt i Gotlands län finns det 25 krogar & pubar fördelade på 7 olika orter. De platser i Gotlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Visby

Klintehamn

Hemse

Hitta en bra krog i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det sammanlagt 45 krogar och restauranger på 15 olika orter. De platser i Gävleborgs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Gävle

Bollnäs

Sandviken

Hitta en bra krog i Hallands län

Totalt i Halland finns det 40 krogar & pubar fördelade på 16 olika orter. De platser i Hallands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Halmstad

Varberg

Falkenberg

Bra krogar i Jämtlands län

I Jämtlands län finns det sammanlagt 41 krogar och restauranger på 16 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Jämtlands län är på:

Östersund

Åre

Vemdalen

Bra krogar i Jönköping län

I Jönköping län finns det sammanlagt 41 krogar och restauranger på 11 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Jönköpings län är på:

Jönköping

Gränna

Värnamo

Bra krogar i Kalmar län

I Kalmar län finns det sammanlagt 39 krogar och restauranger på 13 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Kalmar län är på:

Kalmar

Borgholm

Byxelkrok

Hitta en bra krog i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det sammanlagt 14 krogar och restauranger på 6 olika orter. De platser i Kronobergs län som har de flesta uteställena och krogar är:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Hitta en bra krog i Norrbottens län

I Norrbotten finns det sammanlagt 37 krogar och restauranger på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Norrbottens län är på:

Luleå

Gällivare

Piteå

Bra krogar i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 190 krogar & pubar fördelade på 37 olika orter. De platser i Skåne län som har de flesta uteställena och krogar är:

Malmö

Helsingborg

Lund

Hitta en bra krog i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 461 krogar & pubar fördelade på 56 olika orter. De platser i Stockholms län som har de flesta uteställena och krogar är:

Stockholm

Södertälje

Järfälla

Hitta en bra krog i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 31 krogar & pubar fördelade på 10 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Södermanlands län är på:

Eskilstuna

Nyköping

Katrineholm

Hitta en bra krog i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 45 krogar & pubar fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Uppsala län är på:

Uppsala

Enköping

Tierp

Hitta en bra krog i Värmlands län

Totalt i Värmland finns det 36 krogar & pubar fördelade på 12 olika orter. De platser i Värmlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta en bra krog i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 42 krogar & pubar fördelade på 15 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västerbottens län är på:

Umeå

Skellefteå

Hemavan

Hitta en bra krog i Västernorrlands län

I Västernorrland finns det sammanlagt 35 krogar och restauranger på 12 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra krogar i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 45 krogar & pubar fördelade på 9 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västmanlands län är på:

Västerås

Köping

Fagersta

Bra krogar i Västra Götaland

Totalt i Västra Götaland finns det 305 krogar & pubar fördelade på 76 olika orter. Där det finns flest krogar och barer i Västra Götalands län är på:

Göteborg

Borås

Trollhättan

Bra krogar i Örebro län

I Örebro län finns det sammanlagt 30 krogar och restauranger på 11 olika orter. De platser i Örebro län som har de flesta uteställena och krogar är:

Örebro

Karlskoga

LindesbergHitta en bra krog i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 51 krogar & pubar fördelade på 10 olika orter. De platser i Östergötlands län som har de flesta uteställena och krogar är:

Linköping

Norrköping

Motala