Krogar - En hel del rörande KrogarKrogar i Mölndal

Krogar i Mölndal

Totalt finns det 5 krogar, barer eller restauranger i Mölndal och många av dessa har mycket god mat och dryck att bjuda på. I Mölndal kan det ibland vara svårt att hitta den bästa krogen i en stad som Mölndal direkt eftersom det finns några uteställen som serverar mat att välja på och dessutom kan priserna variera en hel del. Det är bra om ni kan få tips av någon som ofta är ute gällande vilken krog som är värd att äta och drick på. Information, betyg och rekommendation om krogar och pubar i Mölndal går oftast att hitts via nätet.


Då det finns flera krogar i Västra Götaland som erbjuder mat och dryck är det bra att besöka flera av dem så att du själv kan skaffa dig en uppfattning gällande vilket ställa som är trevligast. Ifall du kontaktar en krog bör du veta vad ni är ute efter. Är det folkliv, bra stämning, lugnt ställe eller god mat? Bäst och snabbast info om krogarna i Mölndal kan du få genom att besöka restaurangernas och matställenas hemsidor.
Det går lätt att hitta bra mat på en krog i Mölndal genom att kolla på något uteställe nedan eller söka vidare på nätet:


Alla krogarna i Mölndal

Stensjöhill Herrgård Hotell & Konferens

Höjdgatan 22

431 36 Mölndal

Musses och Josefs Kök och Bar HB

Göteborgsvägen 9

431 30 Mölndal

Eklanda Krog o. Pizzeria

Eklanda Gård 2

431 59 Mölndal

Sokrates Taverna

Krokslätts Parkgata 71

431 68 Mölndal

Rucola Restaurang Bar & Pizzeria

Rävekärrsgatan 329C

431 33 Mölndal