Krogar - En hel del rörande KrogarKrogar i Eskilstuna

Krogar i Eskilstuna

Totalt finns det 10 krogar, barer eller restauranger i Eskilstuna och många av dessa har mycket god mat och dryck att bjuda på. I Eskilstuna kan det ibland vara svårt att hitta den bästa krogen i en stad som Eskilstuna direkt eftersom det finns några uteställen som serverar mat att välja på och dessutom kan priserna variera en hel del. Det är bra om ni kan få tips av någon som ofta är ute gällande vilken krog som är värd att äta och drick på. Information, betyg och rekommendation om krogar och pubar i Eskilstuna går oftast att hitts via nätet.


Då det finns flera krogar i Södermanland som erbjuder mat och dryck är det bra att besöka flera av dem så att du själv kan skaffa dig en uppfattning gällande vilket ställa som är trevligast. Ifall du kontaktar en krog bör du veta vad ni är ute efter. Är det folkliv, bra stämning, lugnt ställe eller god mat? Bäst och snabbast info om krogarna i Eskilstuna kan du få genom att besöka restaurangernas och matställenas hemsidor.
Det går lätt att hitta bra mat på en krog i Eskilstuna genom att kolla på något uteställe nedan eller söka vidare på nätet:


Alla krogarna i Eskilstuna

Timeout Sportbar

J A Selanders Gata 1

632 20 Eskilstuna

Bara Kök & Bar

Drottninggatan 4

632 20 Eskilstuna

Dannes Kök Bar Café

Rådhustorget 7

633 40 Eskilstuna

Nya Måsta Restaurang

Snöbärsvägen 2

633 48 Eskilstuna

Hyttans Pub & Kök

Careliigatan 7B

632 20 Eskilstuna


Fler krogar i Eskilstuna

Restaurang Kalas

Kyrkogatan 6

632 20 Eskilstuna

Aspesta AB

Kjulaås Aspesta 4

635 06 Eskilstuna

Perrongen Bar o Restaurang

Nybrogatan 1

632 20 Eskilstuna

The Bishops Arms

Hamngatan 11

632 20 Eskilstuna

Restaurang Grappa

Nybrogatan 3

632 20 Eskilstuna