Krogar - En hel del rörande KrogarKrogar i Kristianstad

Krogar i Kristianstad

Totalt finns det 9 krogar, barer eller restauranger i Kristianstad och många av dessa har mycket god mat och dryck att bjuda på. I Kristianstad kan det ibland vara svårt att hitta den bästa krogen i en stad som Kristianstad direkt eftersom det finns några uteställen som serverar mat att välja på och dessutom kan priserna variera en hel del. Det är bra om ni kan få tips av någon som ofta är ute gällande vilken krog som är värd att äta och drick på. Information, betyg och rekommendation om krogar och pubar i Kristianstad går oftast att hitts via nätet.


Då det finns flera krogar i Skåne som erbjuder mat och dryck är det bra att besöka flera av dem så att du själv kan skaffa dig en uppfattning gällande vilket ställa som är trevligast. Ifall du kontaktar en krog bör du veta vad ni är ute efter. Är det folkliv, bra stämning, lugnt ställe eller god mat? Bäst och snabbast info om krogarna i Kristianstad kan du få genom att besöka restaurangernas och matställenas hemsidor.
Det går lätt att hitta bra mat på en krog i Kristianstad genom att kolla på något uteställe nedan eller söka vidare på nätet:


Alla krogarna i Kristianstad

Hotel Bishops Arms

Västra Boulevarden 7

291 32 Kristianstad

Lilla Tavernan Classic

Nya Boulevarden 6B

291 31 Kristianstad

Quality Hotel Grand

Västra Storgatan 15

291 32 Kristianstad

Bykrogen i Österslöv AB

Arkelstorpsvägen 79

291 94 Kristianstad

Taste Bar & Restaurang

Västra Storgatan 22

291 31 Kristianstad


Fler krogar i Kristianstad

Kippers Källare

Östra Storgatan 9

291 32 Kristianstad

Hesslebaren

Hesslegatan 1

291 31 Kristianstad

Banken Pub o. Restaurang

Östra Storgatan 27

291 32 Kristianstad

Teaterbaren

Tivoliparken

291 32 Kristianstad