Krogar - En hel del rörande KrogarKrogar i Gällivare

Krogar i Gällivare

Totalt finns det 4 krogar, barer eller restauranger i Gällivare och många av dessa har mycket god mat och dryck att bjuda på. I Gällivare kan det ibland vara svårt att hitta den bästa krogen i en stad som Gällivare direkt eftersom det finns några uteställen som serverar mat att välja på och dessutom kan priserna variera en hel del. Det är bra om ni kan få tips av någon som ofta är ute gällande vilken krog som är värd att äta och drick på. Information, betyg och rekommendation om krogar och pubar i Gällivare går oftast att hitts via nätet.


Då det finns flera krogar i Norrbotten som erbjuder mat och dryck är det bra att besöka flera av dem så att du själv kan skaffa dig en uppfattning gällande vilket ställa som är trevligast. Ifall du kontaktar en krog bör du veta vad ni är ute efter. Är det folkliv, bra stämning, lugnt ställe eller god mat? Bäst och snabbast info om krogarna i Gällivare kan du få genom att besöka restaurangernas och matställenas hemsidor.
Det går lätt att hitta bra mat på en krog i Gällivare genom att kolla på något uteställe nedan eller söka vidare på nätet:


Alla krogarna i Gällivare

Wassara Pub

Lasarettsgatan 1

982 31 Gällivare

Harrys

Dundret

982 21 Gällivare

Fjällnäs Castle Resort

Fjällnäsgränd 45

982 39 Gällivare

O'Learys

Per Högströmsgatan 9

982 31 Gällivare