Krogar - En hel del rörande KrogarKrogar i Rättvik

Krogar i Rättvik

Totalt finns det 4 krogar, barer eller restauranger i Rättvik och många av dessa har mycket god mat och dryck att bjuda på. I Rättvik kan det ibland vara svårt att hitta den bästa krogen i en stad som Rättvik direkt eftersom det finns några uteställen som serverar mat att välja på och dessutom kan priserna variera en hel del. Det är bra om ni kan få tips av någon som ofta är ute gällande vilken krog som är värd att äta och drick på. Information, betyg och rekommendation om krogar och pubar i Rättvik går oftast att hitts via nätet.


Då det finns flera krogar i Dalarna som erbjuder mat och dryck är det bra att besöka flera av dem så att du själv kan skaffa dig en uppfattning gällande vilket ställa som är trevligast. Ifall du kontaktar en krog bör du veta vad ni är ute efter. Är det folkliv, bra stämning, lugnt ställe eller god mat? Bäst och snabbast info om krogarna i Rättvik kan du få genom att besöka restaurangernas och matställenas hemsidor.
Det går lätt att hitta bra mat på en krog i Rättvik genom att kolla på något uteställe nedan eller söka vidare på nätet:


Alla krogarna i Rättvik

Galena Trading HB

Villagatan 9

795 31 Rättvik

Caesar's Restaurang

Riksvägen 32

795 32 Rättvik

Big Street BBQ & Bar

Storgatan 17

795 30 Rättvik

Sjövillan Restaurang & Bar

Långbryggevägen 20

795 32 Rättvik